Varukorg

Rescued Fruit

Gjord på räddad frukt. Finns i smaken äpple ingefära.

38 KR

Caesarwrap

En spenattortilla från Vallentuna Stenugnsbageri fylld med vår uppdaterade caesarsallad. Romansallad, grönkål, caesardressing med smak av jordärtskocka, tunnskivad kycklingfilé, stekt bacon, Parmigiano-Reggiano, cocktailtomat och ärtskott.

Play av Panini Internazionale

Matkafé & Musikintermezzo. Play är en plats för bra musik, perfektionistiskt kaffe och en meny i förändring där en sak består: plättar.

Panini Catering – utan porslin & personal

Ändå blir det fest. Hur? Panini Catering. En prydlig box med allt du behöver för AW, stormöte, mingel och fest. Beställ som vanligt här på panini.nu. Alla rätter är vackert upplagda och bara att ställa fram.

I vår cateringmeny hittar du:

PANINI MINI

Små, vackra festrätter i mingelvänligt format och förpackningar som håller buffébordet snyggt hela kvällen. Vegetariskt, fisk och kött. Beställ Panini Mini som tilltugg för AW:n eller komponera en komplett meny.
Beställ Panini Mini här!

innehall_catering_mini.1

PANINI DARLINGS
Ett urval från vår ordinarie meny upplagda på fat. Vackra salladsfat för lunch, AW eller fest. Rätterna kommer upplagda och är bara att ställa fram. Det enda du behöver bestämma är om du vill att vi skickar med tallrikar och bestick eller om du fixar det själv.
Beställ Panini Darlings här!

Våra darlings i stort format | Panini Catering

PANINI MORGON
Med Panini Caterings morgonmeny behöver du inte komma tidigare till jobbet för att duka fram frukost. Vi levererar hela måltiden i praktiska (och återvinningsbara) förpackningar som är klara att ställa fram. Välj bara antal och sort så kommer en box till kontoret.
Beställ Panini Morgon här!

Frukost till många med leverans | Panini Internazionale

PANINI KAFÈ
Vårt utbud av sött och snacks finns för catering. Dessert, frukt/nöt-snacks, smoothies, bakverk, rawbollar och godis för att hålla igång alla under långa möten. Välj bara antal och sort så levererar vi dina boxar till kontoret. Bara att ställa fram.
Beställ Panini Kafé här!

panini-catering-kafe-fika-till-hela-kontoret

Välj. Klicka. Fest!

PS. Matcha din meny med alkoholfria drycker som färskpressad yuzujuice, svensk äppelcider på franskt recept, kombucha och must.