Varukorg

Caesarsallad med jordärtskocka

Först romansallad och grönkål. Sedan vår egen caesardressing som får smak av jordärtskocka. Topp av tunnskivad kycklingfilé, stekt bacon, Parmigiano-Reggiano, strimlade sockerärtsskidor, ärtskott och cocktailtomat. Krutonger att servera till – gjorda på vårt krispiga kristallbröd med olivolja och rosmarin.

107 KR

Breaking Bread

NYHET! Nu gör vi våra smörgåsar på pan de cristal, kristall- eller glasbröd, som är Kataloniens tolkning av den italienska ciabattan.

Play av Panini Internazionale

Matkafé & Musikintermezzo. Play är en plats för bra musik, perfektionistiskt kaffe och en meny i förändring där en sak består: plättar.

Bowls på Panini

Bowls är hela rätter i en skål. Färgglada ingredienser arrangerade över nudlar eller ris. Serveringssättet finns i många kök och älskas för sin enkelhet och effekt: En bowl går att äta stående och du får lätt med alla smaker i varje tugga. Vi komponerar våra bowls med mycket grönsaker och smaker från Texas/Mexiko respektive det japanska köket. Bröd och smör ingår.

Visar alla 4 resultat

Bowls på Panini Poke bowl på Paninis vis - Texbiff & chilimajonnäs

TEXBIFF / CHILIMAJONNÄS

Texbiff och mexikanska tillbehör. Avokado, koriander, picklad chili och lime på kryddig bas av grönkål, rödkål och bovete. Toppad med chilimajonnäs och syltad rödlök.

98 kr

98 kr

TEXBIFF / CHILIMAJONNÄS

Kryddstark bowl med smaker från Texas och Mexiko. Skivad Texbiff serveras med avokado, koriander, picklad chili och lime på en kryddig bas av grönkål, rödkål och bovete. Toppad med chilimajonnäs och syltad rödlök.

Bröd och smör ingår.

Art. nr. 141. Kategori: . Etiketter: , , .
Bowls på Panini Inkokt lax från Panini Internazionale

INKOKT LAX MED DILLMAJONNÄS

NYHET! Inkokt lax, picklad morot, gurka, fänkål, dill, potatisallad med späd- spenat, vårlök, strimlade ärtskidor, dillmajonnäs… Lagad på ingredienser fria från gluten och laktos.

110 kr

110 kr

INKOKT LAX MED DILLMAJONNÄS

Sommarlätt rätt med inkokt lax, morot, gurka, fänkål och dill som vi picklat, potatissallad med spädspenat, vårlök och strimlade ärtsskidor. Dillmajonnäs. Laktosfri och utan gluten.

Bowls på Panini Räkbowl med chunky mangosalsa från Panini Internatzionale

RÄKOR & CHUNKY MANGO MED CITRUS & KORIANDER

NYHET! Räkbowl med gurksalsa med picklad chili, ponzu, koriander, tapioka-rom med soja och yuzu, yuzumajonnäs, blå rättika, salladskål, rödkål, quinoa. Serveras med rostade kokosflakes i separat påse… Lagad på ingredienser fria från gluten och laktos.

115 kr

115 kr

RÄKOR & CHUNKY MANGO MED CITRUS & KORIANDER

Handskalade räkor med chunky salsa på mango, gurka och picklad chili. Japansk citrusbaserad ponzudressing över salladskål, rödkål, blå rättika och quinoa. Yuzumajonnäs, färsk koriander och tapiokarom smaksatt med yuzu och soja. Till kommer en påse rostade kokos arn att strössla med. Laktosfri, utan gluten samt nöt endast i separat påse.

Kategori: . Etiketter: , , , , .
Bowls på Panini Vegetarisk bowl från Panini Internazionale

TRÄDGÅRD MED MISO & SESAM

NYHET! Rödbetshummus, morot syrad med yuzu, ingefära och chili. Salladskål, rödkål, quinoa, sesam- och misodressing, blå rättika, gulbeta, sojabönor, pumpafrön, ärtskott… Lagad på ingredienser fria från gluten och laktos.

85 kr

85 kr

TRÄDGÅRD MED MISO & SESAM

En vegetarisk bowl som är färgglad, där miso och sesamdressing ger smak åt salladskål, rödkål och quinoa. Topp av rödbets- hummus och morot syrad med yuzu, ingefära och chili. Blå rättika, gulbeta, edamamebönor, pumpafrön och ärtskott. Vegetarisk, utan gluten och laktos.

Bröd och smör ingår.

Placeholder

EXTRA TILLBEHÖR

Extra tillbehör

Du kan beställa tillbehör som bestick, servetter, salt och peppar utan extra kostnad. Extra dressing, bröd och smör kostar några kronor extra.

0 kr / 5 kr

0 kr / 5 kr

EXTRA TILLBEHÖR

Art. nr. Inte tillgänglig. Kategori: .