Varukorg

Rescued Fruit

Gjord på räddad frukt. Finns i smaken äpple ingefära.

38 KR

Caesarwrap

En spenattortilla från Vallentuna Stenugnsbageri fylld med vår uppdaterade caesarsallad. Romansallad, grönkål, caesardressing med smak av jordärtskocka, tunnskivad kycklingfilé, stekt bacon, Parmigiano-Reggiano, cocktailtomat och ärtskott.

Play av Panini Internazionale

Matkafé & Musikintermezzo. Play är en plats för bra musik, perfektionistiskt kaffe och en meny i förändring där en sak består: plättar.

Delikatesser

I vårmenyn 2019 kommer du upptäcka många råvaror från regioner som gjort bestående avtryck i matkulturen. Under menykategorin “Delikatesser” finns nu en Burrata cocktailtomat där en burrata – ett gräddigt nystan insvept i mozzarella — samspelar med cocktailtomat på kvist, basilika och en dressing där både olivoljan och balsamvinägern är av exceptionell kvalitet. Som en liten matresa till Italien på din måltidspaus. Vill du hellre besöka Sverige? Vi har gjort vårt bästa för att maximera smakerna i den svenska skagenröran. Skagen toast kristall levererar en skagenröra på handskalade räkor, majonnäs, dill och pepparrot. Det blir grönsallad, cocktailtomat, citron och picklad rödlök och istället för att servera röran på en smörgås, behåller vi all krispighet genom att servera vår toast intill. Brödet är ett rostat kristallbröd, det katalanska matbrödet pan de cristal, med särskilt krispig skorpa och poröst inre.

Visar alla 2 resultat

Delikatesser Burrata med cocktailtomat

BURRATA MED COCKTAILTOMAT

En dekadent burrata (mozzarella fylld av krämigt gräddnystan). Serveras med cocktailkvisttomat, basilikablad och dressing på balsamvinäger från Modena, basilika och extra fin olivolja. Till kommer rostat kristallbröd.

99 kr

99 kr

BURRATA MED COCKTAILTOMAT

Burrata, cocktailkvisttomat, basilikablad och dressing på ekologisk balsamvinäger från Modena och extra fin olivolja.

Serveras med rostat kristallbröd. Lakto-Vegetarisk

Art. nr. 611. Kategorier: , . Etiketter: , , .
Delikatesser Skagen med toast

SKAGEN MED TOAST KRISTALL

Skagenröra på handskalade räkor, en liten mängd riktig majonnäs, dill och pepparrot serverad med ett rostat kristallbröd. Till kommer grönsallad, cocktailtomat, citron och picklad rödlök. Kristallbröd, eller pan de cristal, är ett katalonskt matbröd känt för sin krispiga skorpa och luftiga inre.

110 kr

110 kr

SKAGEN MED TOAST KRISTALL

Skagenröra på handskalade räkor, majonnäs, dill och pepparrot, grönsallad, cocktailtomat, citron och picklad rödlök.

Serveras rostat kristallbröd.

Art. nr. 610. Kategorier: , . Etiketter: , , , , .
Placeholder

EXTRA TILLBEHÖR

Extra tillbehör

Du kan beställa tillbehör som bestick, servetter, salt och peppar utan extra kostnad. Extra dressing, bröd och smör kostar några kronor extra.

0 kr / 5 kr

0 kr / 5 kr

EXTRA TILLBEHÖR

Art. nr. Inte tillgänglig. Kategori: .