Varukorg

Rescued Fruit

Gjord på räddad frukt. Finns i smaken äpple ingefära.

38 KR

Wrap med hummus & Za’atar

Vår egen hummus gjord med näringsjäst för extra umami. Toppad med kryddblandningen Za’atar som för tankarna till östra Medelhavet. Serveras i spenattortilla.

Vi fortsätter vår hållbarhetsresa med Bjärefågel

Nu serverar vi enbart klimatcertifierad kyckling från Bjärefågel i våra kycklingrätter. Läs mer här!

Delikatesser

I vårmenyn 2019 kommer du upptäcka många råvaror från regioner som gjort bestående avtryck i matkulturen. Under menykategorin “Delikatesser” finns nu en Burrata cocktailtomat där en burrata – ett gräddigt nystan insvept i mozzarella — samspelar med cocktailtomat på kvist, basilika och en dressing där både olivoljan och balsamvinägern är av exceptionell kvalitet. Som en liten matresa till Italien på din måltidspaus. Vill du hellre besöka Sverige? Vi har gjort vårt bästa för att maximera smakerna i den svenska skagenröran. Skagen toast kristall levererar en skagenröra på handskalade räkor, majonnäs, dill och pepparrot. Det blir grönsallad, cocktailtomat, citron och picklad rödlök och istället för att servera röran på en smörgås, behåller vi all krispighet genom att servera vår toast intill. Brödet är ett rostat kristallbröd, det katalanska matbrödet pan de cristal, med särskilt krispig skorpa och poröst inre.

Inga produkter hittades

Placeholder

EXTRA TILLBEHÖR

Extra tillbehör

Du kan beställa tillbehör som bestick, servetter, salt och peppar utan extra kostnad. Extra dressing, bröd och smör kostar några kronor extra.

0 kr / 5 kr

0 kr / 5 kr

EXTRA TILLBEHÖR

Art. nr. Inte tillgänglig. Kategori: .