Varukorg

Rescued Fruit

Gjord på räddad frukt. Finns i smaken äpple ingefära.

38 KR

Wrap med inkokt lax

Inkokt lax, morot, gurka, fänkål och dill som vi picklat, potatissallad med vårlök och strimlade ärtskidor. Dillmajonnäs, romansallad och rödkål. Serveras i spenattortilla från Vallentuna Stenugnsbageri. Lagad på ingredienser fria från laktos.

Play av Panini Internazionale

Matkafé & Musikintermezzo. Play är en plats för bra musik, perfektionistiskt kaffe och en meny i förändring där en sak består: plättar.

Nyheter

Här har vi samlat vårens nyheter på en sida. Allt för att du ska enkelt ska kunna hitta en ny favorit.

Visar alla 10 resultat

Nyheter dryck-humm-kombucha-panini-internazionale

HUMM KOMBUCHA

I Japan och Kina har man sedan urminnes tider druckit kombucha – eller ”odödlighetens te” – för bättre hälsa och inre balans. Kombucha är ett fermenterat te som bryggs med levande bakteriekultur (likt syrade grönsaker, kimchi och filmjölk). Resultatet är en bubblig, syrlig dryck med låg kalorihalt och lite socker. Humm har dessutom lyckats ge sin kombucha smaker som är lätta att tycka om. Glasflaska, 414 ml.

42 kr

42 kr

HUMM KOMBUCHA

Vem är SCOBY?
I Kombucha-sammanhang nämns ofta någon som heter SCOBY. Kombucha är ett te som fermenterats av en levande bakteriekultur, men vem är SCOBY? SCOBY står för Symbiotic Culture of Bacteria and Yeast och är alltså en kombinerad kultur av bakterier och jäst. Kombucha börjar med te och socker och det är SCOBY som äter upp sockret och gör kombuchan. På Panini Internazionale serverar vi en kombucha från Humm Kombucha
414 ml glasflaska

Art. nr. Inte tillgänglig. Kategorier: , . Etiketter: , , .
Nyheter Köp nya Ramlösa Premium på panini.nu

Ramlösa Premium

Ramlösa-Premium i tre olika smaker. Mango/Guava/Mynta, Citron/Mandel/Vanilj eller Naturell.

24 kr

24 kr

Ramlösa Premium

Ramlösa premium i tre olika smaker. Mango/Guava/Mynta, Citron/Mandel/Vanilj eller Naturell. PET 33 cl.

Art. nr. Inte tillgänglig. Kategorier: , . Etiketter: , .
Nyheter Caesarsallad på ett lite matigare vis

CAESAR MED KYCKLING & DRESSING PÅ JORDÄRTSKOCKA

NYHET! Först romansallad och grönkål. Sedan vår egen caesardressing som får smak av jordärtskocka. Topp av tunnskivad kycklingfilé, stekt bacon, Parmigiano Reggiano, strimlade sockerärtsskidor, ärtskott och cocktailtomat. Krutonger att servera till, gjorda på vårt krispiga kristallbröd med olivolja och rosmarin.

107 kr

107 kr

CAESAR MED KYCKLING & DRESSING PÅ JORDÄRTSKOCKA

Caesarsallad med Kyckling, dressing på jordärtskocka, stekt bacon, Parmiggiano-Reggiano, grönkål, romansallad, cocktailtomater, ärtskott, strimlade sockerärtsskidor… Serveras med krutonger på kristallbröd.

Bröd och smör ingår.

Näringstabell

Art. nr. 106. Kategorier: , . Etiketter: , , , , .
Nyheter Vegetarisk bowl som passar veganer

TRÄDGÅRD MED MISO & SESAM

NYHET! Vår mest färgglada rätt där miso och sesamdressing ger smak åt salladskål, rödkål och quinoa. Topp av rödbetshummus och morot syrad med yuzu, ingefära och chili. Blå rättika, gulbeta, sojabönor, pumpafrön och ärtskott. Vegetarisk och lagad på ingredienser fria från gluten och laktos.

85 kr
Helt vegetariskt

85 kr

TRÄDGÅRD MED MISO & SESAM

NYHET! Rödbetshummus, morot syrad med yuzu, ingefära och chili. Salladskål, rödkål, quinoa, sesam- och misodressing, blå rättika, gulbeta, sojabönor, pumpafrön, ärtskott… Lagad på ingredienser fria från gluten och laktos.

Bröd och smör ingår.

Art. nr. 142. Kategorier: , . Etiketter: , , , , , , , .
Nyheter Inkokt lax från Panini Internazionale

INKOKT LAX MED DILLMAJONNÄS

NYHET! Sommarlätt rätt med inkokt lax, morot, gurka, fänkål och dill som vi picklat, potatissallad med spädspenat, vårlök och strimlade ärtsskidor. Dillmajonnäs. Lagad på ingredienser fria från laktos och gluten.

Bröd och smör ingår.

110 kr

110 kr

INKOKT LAX MED DILLMAJONNÄS

Inkokt lax, picklad morot, gurka, fänkål, dill, potatisallad med spädspenat, vårlök, strimlade ärtskidor, dillmajonnäs… Lagad på ingredienser fria från gluten och laktos.

Art. nr. 144. Kategorier: , . Etiketter: , , , , , , .
Nyheter Bowl med räkor och mango

RÄKOR & CHUNKY MANGO MED CITRUS & KORIANDER

NYHET! Handskalade räkor med chunky salsa på mango, gurka och picklad chili. Japansk citrusbaserad ponzudressing över salladskål, rödkål, blå rättika och quinoa. Yuzumajonnäs, färsk koriander och tapiokarom smaksatt med yuzu och soja. Till kommer en påse rostade kokosflarn att strössla med. Lagad på ingredienser fria från gluten och laktos.

115 kr

115 kr

RÄKOR & CHUNKY MANGO MED CITRUS & KORIANDER

Räkbowl med gurksalsa med picklad chili, ponzu, koriander, tapiokarom med soja och yuzu, yuzumajonnäs, blå rättika, salladskål, rödkål, quinoa. Serveras med rostade kokosflakes i separat påse… Lagad på ingredienser fria från gluten och laktos.

Art. nr. 143. Kategorier: , . Etiketter: , , , , .
Nyheter Caesarwrap från Panini Internazionale

CAESAR MED KYCKLING & DRESSING PÅ JORDÄRTSKOCKA

En spenattortilla fylld med vår uppdaterade caesarsallad. Romansallad, grönkål, caesardressing med smak av jordärtskocka, tunnskivad kycklingfilé, stekt bacon, Parmigiano-Reggiano, cocktailtomat och ärtskott.

75 kr

75 kr

CAESAR MED KYCKLING & DRESSING PÅ JORDÄRTSKOCKA

Caesarwrap på spenattortilla, kyckling, dressing på jordärtskocka, stekt bacon, Parmiggiano Reggiano, grönkål, romansallad, cocktailtomater, ärtskott…

Art. nr. 251. Kategorier: , . Etiketter: , , , , , .
Nyheter laxwrap från Panini Internazionale

INKOKT LAX MED DILLMAJONNÄS

Inkokt lax, morot, gurka, fänkål och dill som vi picklat, potatissallad med vårlök och strimlade ärtskidor. Dillmajonnäs, romansallad och rödkål. Serveras i spenattortilla. Lagad på ingredienser fria från laktos.

75 kr

75 kr

INKOKT LAX MED DILLMAJONNÄS

Spenattortilla, inkokt lax, morot, gurka, fänkål och dill som vi picklat, potatisallad med vårlök och strimlade ärtskidor, dillmajonnäs, romansallad, rödkål… Laktosfri.

Art. nr. 254. Kategorier: , . Etiketter: , , , , , , .
Nyheter Räkwrap från Panini Internazionale

RÄKOR & MANGO

En nybakad spenattortilla fylld med ingredienser som för tankarna till ceviche. Handskalade räkor, chunky salsa på mango, gurka och picklad chili. Koriander. Tapiokarom med yuzu och soja. Yuzumajonnäs, salladskål, rödkål och quinoa. Lagad på ingredienser fria från laktos

75 kr

75 kr

RÄKOR & MANGO

Räkwrap på spenattortilla, räkor, chunky salsa på mango och gurka med picklad chili, koriander, tapiokarom med soja och yuzu, salladskål, yuzumajonnäs, rödkål, quinoa… Laktosfri.

Art. nr. 250. Kategorier: , . Etiketter: , , , , , , .
Nyheter Trädgårdswrap från Panini Internazionale

TRÄDGÅRD

En nybakad spenattortilla fylld med rödbetshummus och morot syrad med yuzu, ingefära och chili. Salladskål, rödkål, blå rättika, sojabönor, pumpafrön och ärtskott. Vegetarisk och lagad på ingredienser fria från laktos.

70 kr
Helt vegetariskt

70 kr

TRÄDGÅRD

Spenattortilla, rödbetshummus, morot syrad med yuzu, ingefära och chili. Salladskål, rödkål, blå rättika, sojabönor, pumpafrön, ärtskott…

Art. nr. 253. Kategorier: , . Etiketter: , , , , , , , .
Placeholder

EXTRA TILLBEHÖR

Extra tillbehör

Du kan beställa tillbehör som bestick, servetter, salt och peppar utan extra kostnad. Extra dressing, bröd och smör kostar några kronor extra.

0 kr / 5 kr

0 kr / 5 kr

EXTRA TILLBEHÖR

Art. nr. Inte tillgänglig. Kategori: .