Varukorg

Rescued Fruit

Gjord på räddad frukt. Finns i smaken äpple ingefära.

38 KR

Wrap med inkokt lax

Inkokt lax, morot, gurka, fänkål och dill som vi picklat, potatissallad med vårlök och strimlade ärtskidor. Dillmajonnäs, romansallad och rödkål. Serveras i spenattortilla från Vallentuna Stenugnsbageri. Lagad på ingredienser fria från laktos.

Play av Panini Internazionale

Matkafé & Musikintermezzo. Play är en plats för bra musik, perfektionistiskt kaffe och en meny i förändring där en sak består: plättar.

Wrap

Fyllda ojästa tunnbröd finns framför allt i Greklands, Turkiets och Mellanösterns kök medan Mexiko har burriton, en fylld tortilla. Namnet “wrap” härstammar från ett kafé i Kalifornien som serverade en lokal variant på burriton. Till Sverige kom wrappen på 90-talet då den snabbt kompletterade mackor och sallader som kaféernas standardutbud. Det finns många sätt att baka en tortilla. Vår variant är en mjuk vetetortilla som bakats med spenat.

Visar alla 4 resultat

Wrap Caesarwrap från Panini Internazionale

CAESAR MED KYCKLING & DRESSING PÅ JORDÄRTSKOCKA

En spenattortilla fylld med vår uppdaterade caesarsallad. Romansallad, grönkål, caesardressing med smak av jordärtskocka, tunnskivad kycklingfilé, stekt bacon, Parmigiano-Reggiano, cocktailtomat och ärtskott.

75 kr

75 kr

CAESAR MED KYCKLING & DRESSING PÅ JORDÄRTSKOCKA

Caesarwrap på spenattortilla, kyckling, dressing på jordärtskocka, stekt bacon, Parmiggiano Reggiano, grönkål, romansallad, cocktailtomater, ärtskott…

Art. nr. 251. Kategorier: , . Etiketter: , , , , , .
Wrap laxwrap från Panini Internazionale

INKOKT LAX MED DILLMAJONNÄS

Inkokt lax, morot, gurka, fänkål och dill som vi picklat, potatissallad med vårlök och strimlade ärtskidor. Dillmajonnäs, romansallad och rödkål. Serveras i spenattortilla. Lagad på ingredienser fria från laktos.

75 kr

75 kr

INKOKT LAX MED DILLMAJONNÄS

Spenattortilla, inkokt lax, morot, gurka, fänkål och dill som vi picklat, potatisallad med vårlök och strimlade ärtskidor, dillmajonnäs, romansallad, rödkål… Laktosfri.

Art. nr. 254. Kategorier: , . Etiketter: , , , , , , .
Wrap Räkwrap från Panini Internazionale

RÄKOR & MANGO

En nybakad spenattortilla fylld med ingredienser som för tankarna till ceviche. Handskalade räkor, chunky salsa på mango, gurka och picklad chili. Koriander. Tapiokarom med yuzu och soja. Yuzumajonnäs, salladskål, rödkål och quinoa. Lagad på ingredienser fria från laktos

75 kr

75 kr

RÄKOR & MANGO

Räkwrap på spenattortilla, räkor, chunky salsa på mango och gurka med picklad chili, koriander, tapiokarom med soja och yuzu, salladskål, yuzumajonnäs, rödkål, quinoa… Laktosfri.

Art. nr. 250. Kategorier: , . Etiketter: , , , , , , .
Wrap Trädgårdswrap från Panini Internazionale

TRÄDGÅRD

En nybakad spenattortilla fylld med rödbetshummus och morot syrad med yuzu, ingefära och chili. Salladskål, rödkål, blå rättika, sojabönor, pumpafrön och ärtskott. Vegetarisk och lagad på ingredienser fria från laktos.

70 kr
Helt vegetariskt

70 kr

TRÄDGÅRD

Spenattortilla, rödbetshummus, morot syrad med yuzu, ingefära och chili. Salladskål, rödkål, blå rättika, sojabönor, pumpafrön, ärtskott…

Art. nr. 253. Kategorier: , . Etiketter: , , , , , , , .
Placeholder

EXTRA TILLBEHÖR

Extra tillbehör

Du kan beställa tillbehör som bestick, servetter, salt och peppar utan extra kostnad. Extra dressing, bröd och smör kostar några kronor extra.

0 kr / 5 kr

0 kr / 5 kr

EXTRA TILLBEHÖR

Art. nr. Inte tillgänglig. Kategori: .