Det här är Panini Internazionale

Panini Internazionale startades av Alexandro, Christo, Pierre och Ricard Constantinou — fyra bröder som delar ett passionerat intresse för internationella rätter och nya serveringssätt.

Vi arbetar för en måltidskultur som passar in i livspusslet utan att kompromissa med våra gästers smakupplevelser eller hälsa.

När vi startade 1990 var vi en liten delikatessbutik på Jakobsbergsgatan. Idag finns våra måltidsbutiker på 20 platser i Stockholm. Vi kallar oss för en snabbmatskedja, även om det kanske inte är den associationen du gör när du först kliver in i en butik.

Snabbmat är bara en serveringsform, att rätterna serveras snabbt. Det gör de hos oss också. Men för oss betyder inte den snabba serveringstiden att vi har tagit några genvägar med tillagningen.

De traditionella snabbmatskedjorna bygger på enkelhet. Enkla moment och få råvaror som bearbetas och manipuleras med tillsatser. Hos oss är det tvärtom. Vi har rätter som lagas med tjugotvå moment och långkok som pågår i dagar. Rätter med ingredienser som shisokrasse, marconamandel eller yuzujuice och förbud mot smakförstärkare och onödiga tillsatser. Vi har ett strikt system för råvaruhantering och förberedelser som gör våra rätter konsekventa genom hela kedjan. Samtidigt värdesätter vi medarbetare som motiveras av komplexa arbetsuppgifter.

All mat på Panini Internazionale lagas från grunden med omsorg för din hälsa. Dessutom är de enkla att ta med. Det är några av faktorerna som gör Panini Internazionale till ett annorlunda snabbmatsföretag.

Resultatet är en bred meny av frukost, lunch och middag. Kaffe/te, snacks och efterrätter. All mat och dryck för arbetsdagen. Det är rätter av naturliga råvaror utan onödiga tillsatser. Rätter vi lagar dagligen på plats i våra butiker. Ät hos oss, ta med hem eller beställ till kontoret.

Välkommen till Panini Internazionale.