Varukorg

Om oss

Meny

Kanelbullens dag den 4 oktober

Nybakade kanelbullar. Surdeg. Smörfyllning. Massor av kanel. Alltid från Vallentuna Stenugnsbageri.

1 ST – 25 KR
10 ST – 200 KR

Svenska kanelbullar

Surdeg. Smörfyllning. Massor av kanel. Alltid nybakade, från Vallentuna Stenugnsbageri. Beställ till hela kontoret!

25 KR / ST

En alldeles färsk Paninibutik

På Humlegårdsgatan 20 hittar du vår allra nyaste Paninibutik. Här kan du utöver den vanliga Paninimenyn också beställa fler bowls, club och korean pork sandwich samt Caesarsallad med kyckling eller räkor.

Det här är Panini Internazionale

Panini Internazionale startades av Alexandro, Christo, Pierre och Ricard Constantinou — fyra bröder som delar ett passionerat intresse för internationella rätter och nya serveringssätt. Vi arbetar för en måltidskultur som passar in i livspusslet utan att kompromissa med våra gästers smakupplevelser eller hälsa.

När vi startade 1990 var vi en liten delikatessbutik på Jakobsbergsgatan. Idag finns våra måltidsbutiker på 20 platser i Stockholm. Vi kallar oss för en snabbmatskedja, även om det kanske inte är den associationen du gör när du först kliver in i en butik.

Snabbmat är bara en serveringsform, att rätterna serveras snabbt. Det gör de hos oss också. Men för oss betyder inte den snabba serveringstiden att vi har tagit några genvägar med tillagningen.

Bild_innehall_Butik_1580x800

De traditionella snabbmatskedjorna bygger på enkelhet. Enkla moment och få råvaror som bearbetas och manipuleras med tillsatser. Hos oss är det tvärtom. Vi har rätter som lagas med tjugotvå moment och långkok som pågår i dagar. Rätter med ingredienser som shisokrasse, marconamandel eller yuzujuice och förbud mot smakförstärkare och onödiga tillsatser. Vi har ett strikt system för råvaruhantering och förberedelser som gör våra rätter konsekventa genom hela kedjan. Samtidigt värdesätter vi medarbetare som motiveras av komplexa arbetsuppgifter.

All mat på Panini Internazionale lagas från grunden med omsorg för din hälsa. Dessutom är de enkla att ta med. Det är några av faktorerna som gör Panini Internazionale till ett annorlunda snabbmatsföretag.

Resultatet är en bred meny av frukost, lunch och middag. Kaffe/te, snacks och efterrätter. All mat och dryck för arbetsdagen. Det är rätter av naturliga råvaror utan onödiga tillsatser. Rätter vi lagar dagligen på plats i våra butiker. Ät hos oss, ta med hem eller beställ till kontoret.

Välkommen till Panini Internazionale.

 • En loj sommardag vid vattnet

  Ibland kan det vara svårt att hitta mat som passar alla i sällskapet. Någon är vegan, en annan känslig för gluten, en tredje blir sur om hen måste anpassa sig till de första två. Picknicken blir garanterat gnällfri när alla får sin egen rätt.  

 • Senaste nytt på menyn – bowls!

  Våra bowls är hela rätter i en skål, komponerade med mycket grönsaker och ingredienser från våra utvalda kök: Det Texas-mexikanska och det japanska.

 • Din skitiga lilla knöl

  Vi gillar dig, precis som du är. Våra naturliga och noggrant utvalda råvaror är inte alltid de vackraste. Men vi gör allt vi kan för att de ska vara de godaste.

 • En medelhavsklassiker

  En nyhet på Panini. Vi serverar nu en klassisk grekisk sallad i ett litet format. Fetaost och oliver. Gurka, cocktailtomat, rödlök, kapris och oregano.

 • Hämta upp din beställning själv

  Du kan alltid välja att själv hämta upp din beställning i någon av våra Paninibutiker.