Varukorg

Om oss

Meny

Rescued fruit

Gjord på räddad frukt. Finns i smaken äpple ingefära.

38 KR

Wrap med hummus & Za’atar

Vår egen hummus gjord med näringsjäst för extra umami. Toppad med kryddblandningen Za’atar som för tankarna till östra Medelhavet. Serveras i spenattortilla.

Vi fortsätter vår hållbarhetsresa med Bjärefågel

Nu serverar vi enbart klimatcertifierad kyckling från Bjärefågel i våra kycklingrätter. Läs mer här!

Det här är Panini Internazionale

Panini Internazionale startades av Alexandro, Christo, Pierre och Ricard Constantinou — fyra bröder som delar ett passionerat intresse för internationella rätter och nya serveringssätt. Vi arbetar för en måltidskultur som passar in i livspusslet utan att kompromissa med våra gästers smakupplevelser eller hälsa.

När vi startade 1990 var vi en liten delikatessbutik på Jakobsbergsgatan. Idag finns våra måltidsbutiker på 28 platser i Stockholm. Vi kallar oss för en snabbmatskedja, även om det kanske inte är den associationen du gör när du först kliver in i en butik.

butik_innehall_panini

Snabbmat är bara en serveringsform, att rätterna serveras snabbt. Det gör de hos oss också. Men för oss betyder inte den snabba serveringstiden att vi har tagit några genvägar med tillagningen.De traditionella snabbmatskedjorna bygger på enkelhet. Enkla moment och få råvaror som bearbetas och manipuleras med tillsatser. Hos oss är det tvärtom. Vi har rätter som lagas med tjugotvå moment och långkok som pågår i dagar. Rätter med ingredienser som shisokrasse, marconamandel eller yuzujuice och förbud mot smakförstärkare och onödiga tillsatser. Vi har ett strikt system för råvaruhantering och förberedelser som gör våra rätter konsekventa genom hela kedjan. Samtidigt värdesätter vi medarbetare som motiveras av komplexa arbetsuppgifter.

All mat på Panini Internazionale lagas från grunden med omsorg för din hälsa. Dessutom är de enkla att ta med. Det är några av faktorerna som gör Panini Internazionale till ett annorlunda snabbmatsföretag.

Resultatet är en bred meny av frukost, lunch och middag. Kaffe/te, snacks och efterrätter. All mat och dryck för arbetsdagen. Det är rätter av naturliga råvaror utan onödiga tillsatser. Rätter vi lagar dagligen på plats i våra butiker. Ät hos oss, ta med hem eller beställ till kontoret.

Välkommen till Panini Internazionale.

  • Helst utan tillsatser

    På Panini drömmer vi om att servera en meny på helt rena råvaror. Det är ett arbete vi startade för elva år sedan och idag är vi nästan där.

  • One bowl to rule them all

    Våra bowls är hela rätter i en skål komponerade med många olika grönsaker. Alternativ för dig som äter helt vegetariskt. Rätterna är även lagade på ingredienser fria från gluten och laktos.

  • Hämta själv upp din beställning

    Du kan alltid välja att själv hämta upp din beställning i någon av våra Paninibutiker.