Varukorg

Om oss

Meny

Allt för fikat

Våra bullar kommer från Vallentuna Stenugnsbageri. Kaffet från DelaNero. Vårt te från Johan & Nyström. Vi har en specialmeny med desserter från
Nobelfestkonditorn Daniel Roos till ett vardagsvänligt pris.

Bowls på Panini

Bowls är hela rätter i en skål. Färgglada ingredienser arrangerade över nudlar eller ris. Vi komponerar våra bowls med mycket grönsaker och smaker från Texas/Mexiko och det japanska köket.

En alldeles färsk Paninibutik

I Hornstulls tunnelbana hittar du en ny Paninibutik. En perfekt butik att köpa lunchen på väg till jobbet eller bara sticka ned under lunchen och plocka upp din lunch. Butiken har öppet till 19 på vardagar, så varför inte köpa med dig midddag på vägen hem också?

Om våra medarbetare

På Panini Internazionale ser vi vår servicepolicy mer som en personalpolicy. Den  handlar i grunden om att ge rätt stöd till våra medarbetare så att de hinner, kan och vill ge service till våra gäster. Därför jobbar vi konstant med att kommunicera med, utbilda och stötta våra medarbetare.

Alla som jobbar på Panini Internazionale är matintresserade och sociala. De är exceptionellt serviceinriktade, motiveras av skiftande arbetsuppgifter och kan arbeta snabbt under de stunder på dagen då vi har flest gäster. Vi lägger stor vikt vid att rekrytera människor som är intresserade av att utvecklas och ta allt mer ansvar.

Bild_innehall_PersonalKassan_1580x800

Att på sikt bli chef för en egen butik är en av möjligheterna för våra medarbetare att utvecklas. Men redan från början får alla gå igenom flera kurser inom sälj, service, råvaruhantering, hygien samt en baristautbildning.

Det har faktiskt visat sig att våra arbetstider och förmåner gjort jobb på Panini populära bland småbarnsföräldrar.

Här kan du läsa mer om hur det är att jobba på Panini. Låter det intressant? Hör av dig till rekrytering@panini.nu.