Varukorg

Om oss

Meny

Kanelbullens dag den 4 oktober

Nybakade kanelbullar. Surdeg. Smörfyllning. Massor av kanel. Alltid från Vallentuna Stenugnsbageri.

1 ST – 25 KR
10 ST – 200 KR

Svenska kanelbullar

Surdeg. Smörfyllning. Massor av kanel. Alltid nybakade, från Vallentuna Stenugnsbageri. Beställ till hela kontoret!

25 KR / ST

En alldeles färsk Paninibutik

På Humlegårdsgatan 20 hittar du vår allra nyaste Paninibutik. Här kan du utöver den vanliga Paninimenyn också beställa fler bowls, club och korean pork sandwich samt Caesarsallad med kyckling eller räkor.

Om våra medarbetare

På Panini Internazionale ser vi vår servicepolicy mer som en personalpolicy. Den  handlar i grunden om att ge rätt stöd till våra medarbetare så att de hinner, kan och vill ge service till våra gäster. Därför jobbar vi konstant med att kommunicera med, utbilda och stötta våra medarbetare.

Alla som jobbar på Panini Internazionale är matintresserade och sociala. De är exceptionellt serviceinriktade, motiveras av skiftande arbetsuppgifter och kan arbeta snabbt under de stunder på dagen då vi har flest gäster. Vi lägger stor vikt vid att rekrytera människor som är intresserade av att utvecklas och ta allt mer ansvar.

Bild_innehall_PersonalKassan_1580x800

Att på sikt bli chef för en egen butik är en av möjligheterna för våra medarbetare att utvecklas. Men redan från början får alla gå igenom flera kurser inom sälj, service, råvaruhantering, hygien samt en baristautbildning.

Det har faktiskt visat sig att våra arbetstider och förmåner gjort jobb på Panini populära bland småbarnsföräldrar.

Här kan du läsa mer om hur det är att jobba på Panini. Låter det intressant? Hör av dig till rekrytering@panini.nu.