Varukorg

Hej kära fixer!

Vi vet att du är den som varje dag får tusen olika utmaningar på ditt bord. Kanske är din officiella titel projektledare eller receptionist. Assistent eller VD. I praktiken är du en spindel och ett lim. Kontorsmamma/pappa. För att inte säga ängel. Jultomte till och med. Fixer. En roll med många metaforer men lite hjälp.

Bild_innehall_Butik_1580x800

Vi på Panini Internazionale finns för dig. Vi kan inte lösa allt. Men vi kan ge dig en sak: Bra mat i rätt tid. Något som faktiskt är början till lösning på väldigt många problem. Idétorka. Klockan tre-koma. Mötesfobi. Allmän pessismism i teamet och den där kollegan som hela tiden frånvarande vankar fram till fönstret eftersom beskt automatkaffe kan förtrycka den gladaste själ.

Bild_innehall_Fika_1580x800

Här på panini.nu beställer du supersmidigt och jätteenkelt. All mat och dryck för arbetsdagen. Vi lagar alla rätter dagligen från grunden. Våra leverantörer är välkända Stockholmsentreprenörer som delar våra värderingar kring rena råvaror. Vi har bröd och bullar från vårt eget bageri utanför Stockholm. Kaffe från DelaNero. Te från Johan & Nyström. Efterrätter från Nobelfest-konditorn Daniel Roos, i praktisk förpackning och till vardagsvänligt pris. Vi har rätter för de flesta matpreferenser, ett brett utbud av vegetariskt. Ett utbud av drycker som inte alltid är så lätta att hitta i Stockholm.

Bild_innehall_Konferens_1580x800

Din beställning kommer på uttalad tid och ser snygg ut i konferensrummet. Ta kostnaden på samlad faktura eller direkt med kort i kassan. Du väljer mellan att hämta själv i butik eller få maten levererad, var du än är i Stockholm.

Välkommen till Panini Internazionale