Varukorg

PLAY på Kungsgatan 18 – en plats att ta paus

PLAY är ett ny typ av ställe från Panini Internazionale som öppnade den 8 mars, 2018. 

innehall.play.1


Tanken med PLAY var att skapa en plats full av saker och smaker som gör oss genuint lyckliga. Nygräddade plättar. Nyladdade spellistor. Ett helt magiskt gott kaffe (från David Haugaard) och ljuvligt fint te (från Teministeriet). Sköna stolar. Roliga böcker. Ärliga förkläden (av Jesper Waldersten). Schack, backgammon och andra taktila brädspel som kräver närvaro av en annan människa.

PLAY är ett matkafé där ni gäster sitter ner, beställer från menyn och får maten serverad med bestick och porslin. Menyn är delvis Paninis, men full av nyheter och experiment. PLAY fungerar nämligen lite som ett testkök för Panini där vi provar nya rätter innan vi lanserar dem brett. Matintresserade Stockholmare kan komma hit både för att få sina favoriter och prova något nytt.

Vi har också till skillnad från Panini en lättnavigerad barmeny med vin och öl. Öppet från frukost till ganska sent. På PLAY går det inte lika snabbt som på Panini. Å andra sidan får du här både utrymme och tid att sitta ner och umgås — eller komma förbi själv för att läsa eller arbeta i en inspirerande miljö.

Play av Panini Internazionale | inredning

Kort om Play:

Att äta: Plättar. Bowls. Sallader. Smörgåsar på kristallbröd.
Att dricka: Kaffe/te. Öl/vin. Råpressad juice/smoothie.
Adress: Kungsgatan 18 (mitt emot K25)
Öppettider: Mån–sön

Vad händer mer? Följ Play på Facebook och Instagram.

………………………………………………………………………..

Mars 2018

My Wejdmark
Marknadschef på Panini Internazionale