Bra mat, snabb service

På Panini Internazionale bygger vi framtidens snabbmatskedja utan att ta de genvägar som kompromissar med människors hälsa eller miljö. Det behöver inte vara dyrare. Bara svårare. Därför är vi inte rädda för att utföra ett komplext arbete bakom kulisserna för att ge våra gäster vad de vill ha: bra mat, snabb service.

Hur vi arbetar
Varje dag på Panini Internazionale börjar klockan fem på morgonen. Då står alla hyllor tomma. Råvaruleveranser anländer under morgontimmarna. Morgonskiftets medarbetare tillagar alla rätter på plats.

Panini Internazionale är en snabbmatskedja med runt 25 butiker i Stockholm. Men snabbmat är bara en severingsform. Hos oss jobbar vi med menyn precis som på en bra krog, ständigt i utveckling och utan råvarubegränsningar. Vi handlar från miljömedvetna matproducenter, lokalt när det går. Onödiga tillsatser tillåter vi inte.

Eftersom vi väljer varje råvara med omsorg vill vi också servera dem när de smakar bäst. Allt vi lagar konsumeras samma dag. Varje kväll måste kyldiskarna stå tomma. Detta krav på färskhet gör att vi på olika sätt måste motarbeta matsvinn. Vi beräknar efterfrågan. Vi gynnar Stockholms studenter med rabatt den sista timmen innan vi stänger. Vi donerar minst två procent av det vi lagar (plus det som ändå blir över) till Stadsmissionens härbärgen.

Resultatet? På Panini Internazionale slänger vi aldrig något som går att äta.

Panini Internazionale arbetar för att allt vi gör ska vara gott, snabbt, snyggt och samhällsengagerat. Det är på den grunden vi bygger framtidens snabbmatskedja.