Varukorg

Meny

Rescued Fruit

Gjord på räddad frukt. Finns i smaken äpple ingefära.

38 KR

Caesarwrap

En spenattortilla från Vallentuna Stenugnsbageri fylld med vår uppdaterade caesarsallad. Romansallad, grönkål, caesardressing med smak av jordärtskocka, tunnskivad kycklingfilé, stekt bacon, Parmigiano-Reggiano, cocktailtomat och ärtskott.

Play av Panini Internazionale

Matkafé & Musikintermezzo. Play är en plats för bra musik, perfektionistiskt kaffe och en meny i förändring där en sak består: plättar.

Att handla i vår butik online

Alla kan handla i vår butik online. Alla våra maträtter är kategoriserad efter typ av rätt. I menyn ovan hittar du hela vårt sortiment. Om du är företagskund Registrerar du dig enkelt direkt eller efter du gjort din första beställning. Om du är privatkund betalar du med kort när du checkar ut i kassan, när du lägger din order och behöver inte registrera dig om du inte vill. Du väljer själv om du vill få maten levererad eller hämta den själv i valfri Paninibutik. För dig som har företag kan du välja att betala med kort eller få en faktura. 

Räkna ut din leveranskostnad under ”Bud” i menyn uppe till vänster.

Har du speciella matpreferenser? Använd gärna Paninis Produktsök.

Är du redan kund? Då är det bara att logga in och börja handla.

Du som är en van Paninikund kanske tycker det är enklare att använda vår Snabborder – en meny där vi har samlat alla artiklar i butiken på en sida.

Läs också om våra avbokningsvillkor.

Bild_innehall_Personal_1580x800