Varukorg

Meny

Allt för fikat

Våra bullar kommer från Vallentuna Stenugnsbageri. Kaffet från DelaNero. Vårt te från Johan & Nyström. Vi har en specialmeny med desserter från
Nobelfestkonditorn Daniel Roos till ett vardagsvänligt pris.

Bowls på Panini

Bowls är hela rätter i en skål. Färgglada ingredienser arrangerade över nudlar eller ris. Vi komponerar våra bowls med mycket grönsaker och smaker från Texas/Mexiko och det japanska köket.

En alldeles färsk Paninibutik

I Hornstulls tunnelbana hittar du en ny Paninibutik. En perfekt butik att köpa lunchen på väg till jobbet eller bara sticka ned under lunchen och plocka upp din lunch. Butiken har öppet till 19 på vardagar, så varför inte köpa med dig midddag på vägen hem också?

Att handla i vår butik online

Alla kan handla i vår butik online. Registrera dig enkelt direkt eller efter du gjort din första beställning. Du väljer själv om du vill få maten levererad eller hämta den själv i valfri Paninibutik. För dig som har företag kan du välja att betala med kort eller få en faktura. För privatkunder gäller betalning med kort.

Räkna ut din leveranskostnad under ”Bud” i menyn uppe till vänster.

Har du speciella matpreferenser? Använd gärna Paninis Produktsök.

Är du redan kund? Då är det bara att logga in och börja handla.

Du som är en van Paninikund kanske tycker det är enklare att använda vår Snabborder – en meny där vi har samlat alla artiklar i butiken på en sida.

Läs också om våra avbokningsvillkor.

Bild_innehall_Personal_1580x800