Varukorg

Allt för fikat

Våra bullar kommer från Vallentuna Stenugnsbageri. Kaffet från DelaNero. Vårt te från Johan & Nyström. Vi har en specialmeny med desserter från
Nobelfestkonditorn Daniel Roos till ett vardagsvänligt pris.

Bowls på Panini

Bowls är hela rätter i en skål. Färgglada ingredienser arrangerade över nudlar eller ris. Vi komponerar våra bowls med mycket grönsaker och smaker från Texas/Mexiko och det japanska köket.

En alldeles färsk Paninibutik

I Hornstulls tunnelbana hittar du en ny Paninibutik. En perfekt butik att köpa lunchen på väg till jobbet eller bara sticka ned under lunchen och plocka upp din lunch. Butiken har öppet till 19 på vardagar, så varför inte köpa med dig midddag på vägen hem också?

Låt oss leverera maten till dig!

Oavsett måltid – frukost, lunch, fika eller middag och antal rätter kan vi buda din beställning till dig. Vi levererar till hela Stockholm som en form av catering.

Du kan alltid välja mellan att låta oss köra ut till kontoret, hem till dig eller att själv hämta din beställning i en Paninibutik. Beställ i god tid för ett lägre pris. Om du är privatperson beställer du här på siten och betalar med kort i kassan. Om du representerar ett företag kan du skapa ett företagskonto här nedan alternativt välja att betala din beställning med kort.

 

Hos oss hittar du mat och dryck för alla måltider, från morgon till kväll. Vi har gjort det smidigt att beställa både för dina fasta rutiner och speciella omständigheter som stora konferenser eller spontana möten. Berätta för oss när du senast vill ha din mat levererad så levererar vi på önskad tid eller med 60–120 minuters marginal, beroende på var i Stockholm du befinner dig. Under marginaltiderna måste någon finnas på plats för att ta emot budet. Beställer du maten dagen innan erbjuder vi billigare priser.

Leveransvillkor

Här nedanför hittar du våra leveranspriser. Vi vill gärna peka ut ett par saker så du vet precis hur det fungerar.

Vid morgonleveranser/frukostbeställningar gäller andra tider och priser. Om något du beställt skulle vara slutsålt kontaktar vi dig. Får vi inte tag på dig innan beställningen går iväg skickar vi med en likvärdig produkt. Har du valt ett bud till nästa dag och vill göra en ändring i din order justeras budpriset automatiskt till “normaltaxa”.

Leveranspriser vardagar

Alla priser avser leverans inom Stockholm, vardagar kl 08.00-17.00 och är inkl. moms. Den tiden du anger i din beställning är alltid sluttid för leverans.

Bud innanför tullarna – City budget, 125 kr
Leverans tidigast nästkommande vardag och med 120 minuters marginal innan angiven sluttid.

Bud innanför tullarna – City 120 min, 150 kr
Leverans med 120 minuters marginal innan angiven sluttid.

Bud innanför tullarna – City 60 min, 170 kr
Leverans med 60 minuters marginal innan angiven sluttid.

Bud innanför tullarna – City tidsbokat, 290 kr
Leverans med din angivna sluttid.

Bud till närförort – Närförort budget 120 min, 250 kr
Leverans tidigast nästkommande vardag och med 120 minuters marginal innan angiven sluttid.

Bud till närförort – Närförort 90 min, 290 kr
Leverans med 90 minuters marginal innan angiven sluttid.

Bud till närförort – Närförort tidsbokat, 465 kr
Leverans med din angivna sluttid.

Bud till ytterförort – Ytterförort budget, 380 kr
Levereras tidigast nästkommande vardag och med 120 minuters marginal innan angiven sluttid.

Bud till ytterförort – Ytterförort 90 min 400 kr
Levereras med 90 minuters marginal innan angiven sluttid

Bud till ytterförort – Ytterförort tidsbokat 800 kr
Leverans med din angivna sluttid.

Helgleveranser

Vi levererar även på helger. Vill du göra en helgbeställning via hemsidan behöver vi ha den senast fredag kl 17.00. Det går också utmärkt att ringa direkt till en av våra helgöppna butiker, så hjälper de dig att ordna både mat och bud. På helger gäller jourpriser för bud.

Avbokningsvillkor

En avbokning ska göras ett dygn innan beräknad leverans/hämtning för att vi ska kunna garantera att den verkställs. Om du gör en avbokning fram t o m 90 minuter innan beräknad leverans/hämtning kommer vi att göra allt vi kan för att avstyra din beställning. Är maten redan tillagad kommer vi att försöka sälja måltiderna under dagen. Vi fakturerar dig för en eventuell mellanskillnad. Måltider vi inte säljer skänks till Stadsmissionen.

Kontakt vid avbokning: har du beställt leverans kontaktar du vår leveransbutik. Har du beställt att själv hämta upp maten kontaktar du den butik du valt för upphämtning. Alla kontaktuppgifter hittar du här.

Vid specialcatering gäller avbokningsvillkoren som står i offerten, annars ovan.

Vi förbehåller oss rätten att ändra priser och leveranstider.