Varukorg

Meny

Kanelbullens dag den 4 oktober

Nybakade kanelbullar. Surdeg. Smörfyllning. Massor av kanel. Alltid från Vallentuna Stenugnsbageri.

1 ST – 25 KR
10 ST – 200 KR

Svenska kanelbullar

Surdeg. Smörfyllning. Massor av kanel. Alltid nybakade, från Vallentuna Stenugnsbageri. Beställ till hela kontoret!

25 KR / ST

En alldeles färsk Paninibutik

På Humlegårdsgatan 20 hittar du vår allra nyaste Paninibutik. Här kan du utöver den vanliga Paninimenyn också beställa fler bowls, club och korean pork sandwich samt Caesarsallad med kyckling eller räkor.

PERSONUPPGIFTER

Panini Internazionale’s policy för behandling av personuppgifter på Internet. Panini Internazionale (”Panini”) tillhandahåller härmed information till alla sina gäster om sin policy för behandling av personuppgifter på Internet. Policyn avser denna webbplats samt Panini’s Facebooksida – Panini Stockholm.
Panini är personuppgiftsansvarig för behandlingen av personuppgifter lämnade på dessa webbplatser. Panini försäkrar att vi gör vårt yttersta för att skydda integriteten för besökarna på denna hemsida.

Personuppgifter, d v s frivilligt ifylld information som t ex namn, adress, telefonnummer, e-postadress, personnummer/organisationsnummer, och uppgifter om kontot samt köp som sker i Panini’s webbshop sparas och behandlas. Ändamålet med detta är att registrera uppgifter som i sin tur ligger till grund för att administrera kundförhållandet, fullgöra föreskrivna skyldigheter att lämna uppgifter till myndigheter samt att samla och analysera information för att kundanpassa erbjudanden och rabatter på produkter och tjänster. Personuppgifter kan också komma att lämnas ut till andra företag som Panini samarbetar med för nödvändig behandling för Panini’s räkning, t ex för analys och distribution mm. Utöver detta kan Panini även enligt lag vara tvingat att lämna ut uppgifter till annan aktör.

Personuppgifter kan registreras som kundnummer av Panini. Den som inte längre önskar motta adresserad reklam och erbjudanden kan när som helst kontakta Panini och avsäga sig sådana prenumerationer. Kontohavaren har rätt att från Panini få skriftlig information om behandlingen av personuppgifter som berör kontohavaren. Panini kommer på eget eller på kontohavarens initiativ rätta uppgifter som upptäcks vara felaktiga.

Hur fungerar det med länkar till andra hemsidor?
Vi kan komma att erbjuda länkar till andra hemsidor som inte drivs av Panini Internazionale. Om du besöker någon av dessa länkade hemsidor bör du ta del av vilka regler och vilken policy som gäller för dessa hemsidor. Vi är inte ansvariga för andra företags policy eller handlingar.

Kommer policyn att ändras?
Med tiden kan det bli nödvändigt för Panini att göra ändringar i denna policy. Vi föreslår därför att du regelbundet kontrollerar policyn. Vi försäkrar dock att om några ändringar genomförs så kommer dessa inte att tillämpas retroaktivt och inte heller kommer de att ändra vår behandling av tidigare insamlad information.

Medgivande
Genom att frivilligt lämna personuppgifter ”online” på Internet medger du att Panini behandlar informationen i enlighet med denna policy och tillämplig lagstiftning. Du kan dock när som helst meddela oss att du önskar återkalla detta samtycke. I sådant fall kommer ingen ytterligare behandling av dina personuppgifter att äga rum.

Hur kontaktar man oss?
Om Du har frågor angående Panini’s policy för behandling av personuppgifter på Internet, kontakta oss via mejl, tycktill@panini.nu